STRESSI INFO - STRESSITASO JA STRESSIN FYYSISET OIREET

pitkittynyt stressi oireet krooninen stressi tunnepohjainen stressi psyykkinen stressi ihottuma
nokkosihottuma stressi vatsakipu rintakipu stressi oksidatiivinen stressi eettinen stressi vatsa

Stressi Info etusivu

STRESSI INFO

Aromaterapia lievittää stressiä

Hampaiden narskuttelu ja krooninen stressi

Krooninen stressi voi olla muiden terveysongelmien aiheuttama

Liikunta rajoittaa ja helpottaa stressin oireita

Globaali pandemia loi kroonisen stressikriisin

Päihteet eivät ole oikea hoitotapa stressin tukahduttamiseen

Stressi oireet - Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen

Stressi saattaa aiheuttaa haitallisia tulehduksia

Stressitaso ja stressin fyysiset oireet

Sekalaisia linkkejä

STRESSITASO JA STRESSIN FYYSISET OIREET

Osa kroonisesta stressistä kärsivistä ei koskaan saavuta korkeinta stressitasoa.

Lääkärit ovat jo pitkään varoittaneet stressin vaikutuksista terveyteen. Stressi aiheuttaa keholle lukuisia ongelmia, kuten korkean verenpaineen ja se on yhdistetty moniin vakaviin sairauksiin.

Se voi myös aiheuttaa ja edistää emotionaalisia ongelmia kuten ahdistusta tai jopa masennusta.

Normaali stressi on hyödyllistä. Sitä voidaan kuvata esimerkiksi viivakaaviolla, jossa stressi nousee, on huipussaan ja lopuksi laskee, kun tilanne ratkeaa tai kun stressin aiheuttanut syy on poissa.

Tämän tyyppinen stressi voi jopa auttaa sinua saavuttamaan jotain tai suojella sinua. Hyvä uutinen on, että jos sinulla on normaali stressi, voit odottaa, että se saavuttaa jossakin vaiheessa huippunsa ja alkaa sitten lopulta laskea.

Lopulta voit palata elämääsi ilman stressiä. Ne, joilla on krooninen stressi, kokevat vähemmän todennäköisesti stressin huippua. Itse asiassa jotkut kroonisesta stressistä kärsivät ihmiset eivät koskaan saavuta korkeinta stressitasoa.

Silloin stressi ei laske. Se jatkaa nousuaan tai pysyy samana koko ajan. Tähän on monia syitä. Se voi johtua siitä, kuinka henkilö reagoi stressiin. Se voidaan myös liittää persoonallisuuteen.

Ihmisillä, jotka ovat voimakkaasti tavoitteellisia tai joilla on A-tyypin persoonallisuus, stressi ei koskaan saavuta huippua. Tämä johtuu siitä, että he tuntevat painostusta suoriutua ja luoda tavoitteita, joiden ylläpitäminen pitkällä aikavälillä voi olla vaikeaa ellei mahdotonta.

Toinen syy, miksi stressi ei koskaan saavuta huippua, voi johtua valinnoista tai tilanteista. Esimerkiksi joku, joka on ihmissuhteessa, jossa on ongelmia, voi kohdata jatkuvaa stressiä, joka ei saavuta huippuaan, koska olosuhteet eivät ole muuttuneet.

Valinnat voivat aiheuttaa stressiä, joka ei saavuta huippua. Esimerkiksi ihmisille, jotka syövät epäterveellisiä aterioita ja liikkuvat harvoin, voi kehittyä terveysongelmia. Nämä ongelmat voivat olla varsin merkittäviä kuten diabeteksen kehittyminen.

Niin kauan kuin henkilö ei puutu terveysongelmiinsa ja päättää olla tekemättä mitään muutoksia, stressi, jota hän tuntee diagnoosista ja tulevaisuutensa huolehtimisesta, ei koskaan saavuta huippua.

Ne, jotka käsittelevät jatkuvia fyysisesti tai henkisesti vaikeita tilanteita, voivat kokea kroonista stressiä, joka ei koskaan saavuta huippua. Jos joku on emotionaalisista ongelmista kärsivän lapsen tai sairaan vanhemman ensisijainen huoltaja tai omaishoitaja, tämä voi helposti aiheuttaa stressiä, joka ei koskaan saavuta huippua.

Jos joku kokee merkittävän emotionaalisen trauman, kuten avioeron, läheisen kuoleman tai väkivaltaisen tilanteen, tämä voi aiheuttaa kroonista stressiä, joka pysyy koholla. Vaikka tällaisessa tilanteessa suuri osa tuki- ja kriisineuvontaan hakeutuvista toipuukin stressiin johtaneista asioista, monet eivät silti koe apua parantavana ja he jäävät pahimmassa tapauksessa stressiin jumiin loputtomiin.

Stressi Info -

Stressi Info - yksityisyyden suoja - privacy.

Stressi Info - vastuuvapaus - disclaimer.

Kiitos vierailusta ja tervetuloa uudelleen Stressi Info -sivustolle!

All rights reserved by MarTar. Unauthorized copying of this page prohibited.