STRESSI INFO - KROONINEN STRESSI VOI OLLA MUIDEN TERVEYSONGELMIEN AIHEUTTAMA

pitkittynyt stressi oireet krooninen stressi tunnepohjainen stressi psyykkinen stressi ihottuma
nokkosihottuma stressi vatsakipu rintakipu stressi oksidatiivinen stressi eettinen stressi vatsa

Stressi Info etusivu

STRESSI INFO

Aromaterapia lievittää stressiä

Hampaiden narskuttelu ja krooninen stressi

Krooninen stressi voi olla muiden terveysongelmien aiheuttama

Liikunta rajoittaa ja helpottaa stressin oireita

Globaali pandemia loi kroonisen stressikriisin

Päihteet eivät ole oikea hoitotapa stressin tukahduttamiseen

Stressi oireet - Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen

Stressi saattaa aiheuttaa haitallisia tulehduksia

Stressitaso ja stressin fyysiset oireet

Sekalaisia linkkejä

KROONINEN STRESSI VOI OLLA MUIDEN TERVEYSONGELMIEN AIHEUTTAMA

Elämässä on monia stressaavia asioita. Työ. Suhteet. Raha. Mutta myös terveydentilasi voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon stressiä joudut kohtaamaan päivittäin. Krooniset terveysongelmat voivatkin helposti johtaa krooniseen stressiin.

Tämä on oikea noidankehä joidenkin sairauksien yhteydessä. Stressi voi pahentaa itse sairautta, mikä sitten taas aiheuttaa lisää stressiä. Otetaan esimerkiksi diabetes. Stressin tiedetään olevan ongelmallinen verensokeriarvoille, ja pelkkä sairauden hallinta itsessään on stressaavaa.

Krooninen stressi ei ole sellainen terveysongelma, jonka käyt läpi vain kerran ja se on sitten ohi, kuten esimerkiksi vesirokko. Krooninen stressi on tila, joka rasittaa sinua päivästä toiseen, kaikkina aikoina. Se vaikuttaa siihen mitä syöt, kuinka nukut, millainen mieliala sinulla on ja paljon muuta.

Diabeteksen ja muiden sairauksien aiheuttama stressi voi olla uuvuttavaa. Myös jotkut muut terveysongelmat voivat aiheuttaa kroonista stressiä. Syöpä esimerkiksi on pelottava sairaus, joka voi joskus olla lopullinen.

Mutta myös ei kuolemaan johtavien vakavien terveysongelmien, kuten krooniset selkä- tai polvikivut, käsittely voi olla valtava stressi. Krooninen kipu on jotain, joka ei koskaan anna periksi. Jopa diabeteksen kaltaisessa sairaudessa sinulla on aikoja, jolloin et ajattele itse sairautta.

Mutta krooninen kipu ei anna sinulle hetkenkään rauhaa. On olemassa monia terveysolosuhteita, jotka aiheuttavat monenlaista stressiä. Kilpirauhasen sairaus ei ole vain väsyttävää ja rajoittavaa, vaan se voi myös aiheuttaa hiusten menetystä.

Tämä kiusallinen tila voi olla hyvin stressaavaa sekä miehille että naisille. Heidän ei tarvitse stressata vain itse taudin hallinnasta, vaan myös sen aiheuttamista sivuvaikutuksista.

Aina kun sinua vaivaa jokin sairaus, joka aiheuttaa sinulle stressiä, sinun on opittava omaksumaan positiivinen näkemys ja hallitsemaan stressiä silloin, kun sitä eniten tarvitset, erilaisilla stressinhallintatekniikoilla.

Voit käyttää syvää hengitystä, visualisointia, positiivisia mielikuvia, värittämistä, päiväkirjaa, maalausta, meditaatiota, joogaa tai monia muita vaihtoehtoja tunteidesi hallintaan.

Joskus stressiä ei ehkä aiheuta edes sinun terveytesi, vaan jonkun rakastamasi terveysongelmat. Puolisolla, vanhemmalla tai lapsella voi olla tila, josta olet peloissasi tai olet hänen hoitajansa, ja tämä edellyttää sinun hallitsevan stressiäsi elämäsi sydäntä särkevimpinä aikoina.

Stressi Info -

Stressi Info - yksityisyyden suoja - privacy.

Stressi Info - vastuuvapaus - disclaimer.

Kiitos vierailusta ja tervetuloa uudelleen Stressi Info -sivustolle!

All rights reserved by MarTar. Unauthorized copying of this page prohibited.